lingchiskolen.dk

Fodboldrejser i Europa

Er du træt af at se de danske fodboldhold. Så skulle du måske i stedet vælge at se Manchester United spille fodbold – eller FC Barcelona, Real Madrid eller et af de andre storhold rundt omkring i Europa. Det kan du gøre på en såkaldt fodboldrejse, hvor du tager til kamp på en af storklubbernes hjemmebaner et sted i Europa. Det er en stor oplevelse – og den behøver ikke engang være speciel dyr.

Og der er rigtig mange klubber at vælge imellem. Så har du ikke et favorithold, som du bare skal se, så bør du gå efter de kampe, der er nemmest at se.

England

I London spiller Chelsea og Arsenal – så der er garanti for en god oplevelse. Samtidig er London nem at komme til, og priserne på flybilletter er helt i bund. Så skal du af sted på en fodboldrejse for første gang, så er det et oplagt valg.

Men der er jo også andre klubber i England. En af de størst er Manchester United. Og heldigvis er det heller ikke svært at komme til Manchester, da der flyver direkte fly fra København. Prisen er måske lidt højere, men det er oplevelsen sandsynligvis også.Spanien

I Spanien spiller de god fodbold – ikke mindst hos FC Barcelona og Real Madrid. Så tager du på fodboldrejse til Spanien, bør du gå efter en af de to klubber.

Begge klubber spiller fodbold i en meget høj klasse. Så skal du vælge handler det måske om prisen på flybilletter – og her er Barcelona en smule billigere end Madrid.

Men begge steder får du helt sikkert en stor fodboldoplevelse.