lingchiskolen.dk

5 gode grunde til at tage på spaophold

Der findes mange måder at holde fri på. Og blandt danskerne er spaopholdet blandt de mest populære. Overvejer du at booke et spaophold inden for nærmeste fremtid? Nedenfor giver vi dig 5 gode grunde til, at dette er en glimrende idé. 

Du får en pause fra hverdagen 

Én af spaopholdets største fordele er, at det giver dig en mulighed for at komme væk fra dine vante omgivelser. Af og til har vi alle brug for en pause fra hverdagen, og spaopholdet er en rigtig god måde at tage pausen på. 

Du får lov til at afstresse 

De fleste spaer i Danmark tilbyder et væld af forskelligartede ydelser. Fælles for dem alle er dog, at de tillader dig at afstresse og koble fuldstændigt af. En god massage har både en positiv indvirkning på din krop og på dit sind. 

Du bliver mere glad 

Særligt en behandling som massage har den fordel, at du under behandlingen vil udskille en øget mængde af stoffet serotonin. Stoffet udskilles ofte i forbindelse med berøring og nærvær med andre, og det giver dig en følelse af glæde, både mens massagen står på og i de efterfølgende dage. 

Din søvn bliver bedre 

Én af massagens største fordele er, at den gør dine muskler helt afslappede og bidrager til et lavere blodtryk. Begge faktorer medvirker typisk, at du sover bedre om natten. 

Spaopholdet kan hjælpe dig med at tabe dig

Spaopholdets popularitet skyldes delvist også, at et spaophold kan hjælpe dig med at tabe dig. Spabadenes varme medvirker, at du forbrænder flere kalorier, end du havde gjort under normale omstændigheder. Mange spasteder omfatter desuden fitnesscentre, der giver dig mulighed for at træne, når du ikke slapper af.