lingchiskolen.dk

Rengøring i hjemmet – 2 tips til effektiv rengøring

Synes du også at rengøring er dødens pølse? Det gør langt de fleste, da det ikke ligefrem er en aktivitet man ser frem til. Det er en sur pligt som egentlig bare skal overstås. Der er dog lidt måder hvorpå du kan gøre det til en lidt sjovere ting.

Lyt til noget spændende

En af de bedste måder hvorpå du få tiden til at gå lidt hurtigere mens du gør rent er ved at enten høre noget god musik eller lytte til en podcast/lydbog. Jeg har fået rigtig mange timer til at flyve forbi ved blot at lytte til noget interessant. Hvis man vælger at høre musik er det en god idé at sætte noget lidt hurtigere musik på, da det er med til at øge tempoet i rengøringen helt automatisk.

Hav det rette udstyr

Noget der gør rengøringen super nem og overskuelig for mig er ganske enkelt bare at have de rigtige værktøjer tilgængelige. Noget så simpelt som en støvekost til at tage fodlisterne med gør tingene noget nemmere i stedet for hver gang at skulle ned med støvekluden og tørre det hele af. Det er de små ting der gør udslaget i forhold til tidsforbruget. Det er en af de hemmeligheder virksomheder som laver erhvervsrengøring har. Udstyret er langt det vigtigste i forhold til hvordan man gør rent, da man får skåret kraftigt ned på den forbrugte tid.

Der er mange flere tips man kan bruge til at skære ned på irritationsmomentet, men disse er de typiske jeg altid fortæller folk der er trætte af rengøringen. Alternativt kan man jo altid hyre rengøringshjælp, hvis man virkelig er træt af det.