lingchiskolen.dk

Kom godt i gang med online dating

De seneste ti år er online dating for alvor blevet populært, og flere og flere vælger at give denne type dating en chance.

Det kan være lidt af en jungle, når man skal starte med at date online, hvis man ikke tidligere har erfaring med det. Men noget af det positive ved online dating er, at det giver mulighed for at udvide ens horisont og møde mennesker, som man ellers ikke havde mødt.

I dag findes der mange muligheder, og du kan med fordel prøve dig frem, inden du beslutter sig for, hvilken type dating du er til.

Seriøsitet og kvalitet er at foretrække

Du kan finde forskellige former for online dating. Se en oversigt over datingsider her: migogkbh.dk/dating.

I nogle tilfælde skal du bare downloade en app på din mobiltelefon, hvor det ikke kræver det store at komme i gang. Du skal blot tilføje en tekst og nogle billeder, og så kan du swipe til højre eller venstre for at få matches.

For nogen er denne form for online dating en smule overfladisk og useriøs, og derfor kan du med fordel prøve en datingside. Her skal du ofte gøre en lidt større indsats for at lave en profil, og man betaler ofte en fast pris hver måned for at bruge denne service. Til gengæld kan du finde datingsider, der passer til dine behov.

Ting du bør være opmærksom på

Hvis du opretter en profil på en datingside, skal du være opmærksom på, at du ofte binder dig til en automatisk aftale. Pengene bliver dermed trukket hver måned på din bankkonto.

Du skal også være opmærksom på, om du opgiver retten til de billeder, der uploades på profilen. De kan nemlig blive brugt til markedsføring.

Det er også en god idé at tjekke andre forbrugeres erfaringer med online dating og de forskellige datingsider.