lingchiskolen.dk

Burde jeg optage et Sms lån?

Det er en stor jungle at finde rundt i, hvordan du skal låne penge, hvis du eksempelvis har behov for at låne penge til en ny computer til studiet. Står du i den situation at din computer går i stykker, og man skal have en ny nu og her, så kan man være nød til at låne penge til formålet. Når du skal låne et minde beløb, kan du vælge at optage et Sms lån, som er både hurtigt og nemt at optage.

Hvad er et Sms lån?

Vi bruger i dag vores telefoner til alting, og derfor kan man nu også låne sine penge via Sms. Da de fleste af os går rundt med telefonen på os hele tiden. Så er et sms lån en utrolig let og bekvemmelig måde at låne penge på. Derfor har disse lån også især været populære blandt den yngre genration, som er vilde med at låne penge på denne let tilgængelige måde.

Det der er fælles for Sms lån er at det drejer sig om små beløb, og der er yderligere tale om meget kortvarige lån. Derfor er et Sms lån kun noget, du skal optage, hvis du skal lånepenge her og nu. At låne penge er som regel kun muligt i op til 30 dage, og derfor skal man også kunne betale penge tilbage igen relativt kort tid efter lånet er optaget. For alle sms lån gælder det at du nemt kan låne via dit Nemid. Hos nogle låneselskaber svarer de på din ansøgning i løbet af 15 sekunder. Dette er tid nok til, at låneselskabet kan nå og tjekke om, du står i RKI registeret som dårlig betaler, eller hvorvidt du i forvejen har optaget lån. Sms lån er derfor en hurtig proces, hvor pengene kan være på vej til dig indenfor blot 5 min, og derfor er det en hurtig og nem måde at låne penge på.  Alle sms lån bliver tilbudt uden sikkerhed. Det vil sige, at banken eller lånefirmaet ikke taget pant i dine aktiver så som dit hus eller din bil.

Sms lån med omtanke

Du skal altid tænke dig om når du går ud og låner penge. Det er vigtigt at, du sikre dig, at du rent faktisk kan betale det lånte beløb tilbage, når tiden kommer. Yderligere er renterne på sms lån også meget høje, hvis ikke du betaler til tiden. Derfor kan det ikke på nogen måde betale sig for dig at optage lån, som du er bevidst om, at du ikke har mulighed for at betale tilbage.

Der har været udvist bekymring fra politisk side omkring denne meget hurtige måde at låne penge på, og mener der bør indføres en obligatorisk betænkningsperiode på 48 timer, når en forbruger optager et kviklån. Først herefter kan aftalen gå igennem. Denne betænkelighed fra politisk side, er en indikation om, at du skal huske at tænke dig rigtig godt om inden du låner og ikke blot lade det være en impulsiv handling.